Ce înseamnă abundența pentru tine? Acest concept, ce trezește interesul și dorința profundă în fiecare dintre noi, este din ce mai ce mai mediatizat în zilele noastre. Este ceva ce ne străduim să obținem dar, adesea, pare să fie greu de atins.
Eu, de când am pornit în viață, mi-am dorit să ating starea de abundență. Nu a fost ușor să ating starea de abundență întrucât mulți ani de-a rândul, cu toate că aveam resurse care depășeau cu mult nevoile personale, eu tot mă simțeam neîmplinit.
Mereu și mereu eram nemulțumit de ceva. Nu înțelegeam de ce sunt nemulțumit chiar dacă eram situat foarte bine din punct de vedere social și material. Pentru că eram mereu nemulțumit, chiar dacă aveam suficiente resurse materiale și chiar recunoaștere socială, am căutat să îmi găsesc un răspuns pentru această stare care dura de câțiva ani buni.
De unde venea această stare? Poate te-ai întrebat și tu de mai multe ori, de ce, chiar dacă aveai tot ce îți trebuie, simțeai că totuși lipsește ceva.
De ce nu simțim abundența?
Trăim într-un flux energetic marcat de nemulțumire. Toată societatea noastră este nemulțumită de ceva. Peste tot vedem oameni care se revoltă și nu acceptă realitatea în care suntem.
Pentru că toate acestea ne sunt servite la orice pas, în noi s-a creat un sentiment de nemulțumire generală. Acest sentiment ne îndepărtează de starea de abundență.
Un al doilea motiv pentru care manifestăm starea de nemulțumire este faptul că, în realitate, creierul nu măsoară nivelul de abundență ci diferența dintre ceea ce a fost ieri față de astăzi.
Așa se întâmplă faptul că unii oameni care au ajuns să aibă miliarde de dolari s-au sinucis pentru că au pierdut o parte infimă din avere. De exemplu, omul de afaceri Adolf Merckle care, la un moment dat acumulase o avere de peste 12 miliarde de dolari, a ajuns să se sinucidă după ce averea lui a scăzut cu câteva miliarde de dolari.
Așadar, acest om a ales să plece de pe pământ cu toate că deținea averi de mai multe miliarde de dolari.
Am expus cele două motive care ne conduc la lipsa stării de abundență. Analizând cele două cauze, am ajuns la concluzia că ești nemulțumit atunci când trăiești în viitor sau în trecut.
Așadar, dacă vrem să simțim și să trăim starea de abundență este necesar să trăim la timpul prezent.
Cum să te bucuri de abundență în viața ta
Sunt încântat pentru că pot să îți împărtășesc din resursele de cunoaștere pentru a te susține să trăiești la timpul prezent în așa fel încât abundența să fie o normalitate a vieții. Pentru a ajunge să trăiești la timpul prezent este necesar să te raportezi la tine și la valorile pe care le ai.
Cea mai bună formă de manifestare la timpul prezent este să îți pui în valoare întregul potențial pe care îl poți accesa.
În acest scop ne vom raporta la valorile perene ale ființei noastre care provin de la cei șapte centri energetici pe care îi avem. Dacă vrem să fim abundenți în toate aspectele vieții este necesar să creăm starea de abundență pe fiecare dintre cei șapte centri energetici.
Pentru a înțelege acest fenomen te rog să privești următorul desen.
După cum observi din desen, am generat abundența pe fiecare dintre cei șapte centri energetici.
Atunci când toți cei șapte centri energetici sunt în armonie, starea de abundență se manifestă în toată plenitudinea vieții, iar noi ajungem să trăim sănătoși și fericiți.
Cum putem face acest lucru?
Vom genera o procedură de antrenament care să ne conducă la a crea starea de abundență pe fiecare dintre cei șapte centri energetici.
Cea mai bună și eficientă formă de abordare a abundenței poate fi generată prin aplicarea Rețetei Succesului.
Cum faci asta? Ce înseamnă Rețeta Succesului?
Îți împărtășesc doar că rețeta aceasta este, de fapt, o serie de instrumente și tehnici care te vor ajuta să atingi succesul pe cei 7 centri energetici. Eu te voi învăța să le folosești în cursul Rețeta Succesului.
Te invit să intri pe pagina cursului și să descoperi ce facilități ai dacă te inscrii astăzi!