Felicitări! Ai făcut alegerea care contează cu adevărat.
Comandă Cărțile Mele

Citește despre metodele inovatoare și experiența consolidată a lui Ioan Prisecaru, pentru a-ți îndeplini cu ușurință și rapiditate obiectivele personale, profesionale și sociale.

Comandă cele 5 cărți

1
SHIPPING
Where to ship it?
1
Puterea Cunoașterii
Puterea Cunoașterii × 1
-
+
49.00lei
Sub-total 49.00lei
Livrare Gratuite
Total 49.00lei

Detalii de livrare

România

Sumarul comenzii

Produse
Preț
Puterea Cunoașterii
49.00lei
Condimentarea creativă
39.00lei
Dansul Energetic
39.00lei
Alimentația Integrativă
39.00lei
Meditația creativă
49.00lei
Produs
Total
Puterea Cunoașterii × 1
49.00lei
Sub-total 49.00lei
Livrare
  • Gratuite
Total 49.00lei

Metoda de plată

Datele personale vor fi folosite pentru a procesa comanda, pentru a-ți susține experiența pe acest site web și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Ce spun cei care au lucrat cu Ioan

“Mulțumesc mult pentru oportunitatea primită.

Sunt recunoscătoare că, desi traversez o etapă cu mari provocări financiare, am reușit să vin la acest curs care cu siguranță îmi va ridica vibrația interioara la un nivel superior.

De când v-am cunoscut și am citi cartea Puterea cunoașterii, viata mea s-ar schimbat 100 %. Acum am un plan pentru 180de trimestre în care sa dezvolt proiectul meu de suflet. Este un program semnătură cu care îmi doresc sa ajut oamenii să aibă curajul de a crede in ei, in puterea visului lor și să dobândească abilitățile necesare desfășurării unei afaceri sau activități care să le aducă împlinire și prosperitate.

Vă mulțumesc că existați la n viața mea, domnule Ioan!”

Lavinia

“Transformarea mea prin Programul RETETA SUCCESULUI realizat de Ioan Prisecaru

De când am început programul REȚETA SUCCESULUI realizat de Ioan Prisecaru, am experimentat o transformare profundă, atât la nivel personal, cât și profesional.

Acesta nu a fost doar un parcurs de dezvoltare, ci o adevărată călătorie de redescoperire a propriei persoane, cu ajutorul tehnicilor propuse de Ioan.

Adoptarea unei alimentații vitaminizante, așa cum recomandă Ioan Prisecaru, a fost primul pas către o viață mai sănătoasă și mai energică. Prin includerea unui spectru larg de vitamine și minerale în dieta zilnică, am observat o îmbunătățire semnificativă a nivelului de energie și a concentrării.

Aceasta nu numai că m-a ajutat să fiu mai productivă, dar m-a și făcut să mă simt mai bine în pielea mea.

Metodele lui Ioan nu se opresc însă la alimentație. Antrenamentul pentru succes, care pune un mare accent pe dezvoltarea personală și profesională, m-a învățat să îmi valorific la maximum potențialul.

Unul dintre cele mai valoroase aspecte ale programului lui Ioan Prisecaru a fost învățarea managementului timpului.
Programul lui Ioan m-a învățat să prioritizez, să planific eficient și să îmi folosesc timpul într-un mod care să îmi aducă cel mai mare beneficiu. Acum, nu doar că îmi îndeplinesc sarcinile la timp, dar am și momente dedicate relaxării și hobby-urilor.

Participarea la programul lui Ioan Prisecaru a fost o decizie care mi-a schimbat viața în bine. Am adoptat o alimentație sănătoasă și vitaminizantă, mi-am îmbunătățit abilitățile și competențele, și cel mai important, am învățat să îmi gestionez timpul într-un mod eficient.

Acum am două servicii și le împlinesc cu brio pe amândouă.

Recomand cu căldură acest program tuturor celor care sunt în căutarea unei transformări pozitive în viața lor!”

Anca